'İnci Taneleri' bu akşam izleyiciyle buluşuyor

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı 'İnci Taneleri' bu akşam Kanal D'de izleyicilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri’nin ilk bölümü, bu akşam saat 20.00'de Kanal D'de ekrana gelecek. 

BKM imzalı dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Dizinin konusu şöyle:

Dizi, hapishaneden çıkan Azem Yücedağ'ın yaşadıklarını anlatıyor. Azem, taşıdığı büyük sırla umudun peşinden koşarken, kolyesinden kopup dört bir yana savrulan inci tanelerini bir araya getirebilecek midir?

İLK TANITIMI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Dizinin ilk tanıtımında kullanılan "Senin aşkın değil sadece, failin olmak da varmış...”  ifadeleri sosyal medyada tepki çekmişti. 

'DİLBER DANSI AKIMI' BAŞLADI

Dizinin "Herkes yer içer, hesabı Dilber öder…" ifadesine yer verilen tanıtımında Hazar Ergüçlü’nün “Dilber” isimli pavyon dansçısını canlandırdığı sahneler sosyal medyada gündem olmuştu. Anadolu Ateşi’nde de eğitmen ve dansçı olarak uzun yıllar görev alan oyuncu Elif Erol’dan ders alan Hazar Ergüçlü, ‘Dilber’ için haftanın en az dört gününü ve uzun saatlerini çalışmalara ayırdığını anlatmıştı.

'Dilber' karakterinin 'Gemileri Yakarım' şarkısı eşliğinde yaptığı şov, sosyal medyada Dilber dansı akımı başlattı. Dansı yeniden canlandıran ve farklı konulara uyarlayan kullanıcıların yanı sıra dans kurslarına da ilham oldu. Ankara'da bir dans kursu, 'pavyon dansı' olarak tabir edilen performansı öğrencilerine öğretmeye başladı.