İmamoğlu'ndan Şadi Yazıcı tepkisi: Yaptığı kurnazca

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ile arasında tesis açılışı esnasında yaşanan gerginliğe ilişkin konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, "Kurnazlığını yüzüne de söyledim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB), bünyesinde Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nden Tıp Merkezi’ne, Evde Sağlık ve Sosyal Uyum ve Destek Merkezi’nden İsmail Hakkı Tonguç Kütüphanesi’ne kadar birçok hizmeti barındıran Esenyurt Bütünleşik Halk Sağlığı Merkezi’ni, '150 Günde 150 Proje' maratonu kapsamında açtı.

'KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış töreninde bir konuşma yaptı. Kendisinden önce mikrofona gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un kısa ve nezaket içerikli bir konuşma yaptığına vurgu yapan İmamoğlu, sözü, 25 Ekim’de gerçekleştirilen 'İSKİ Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi 3. Kademe Açılış Töreni'nde yaşanan gerginliğe getirdi. İmamoğlu, Yazıcı'ya "O arkadaş burayı germeye gelmiş, provokasyon devam ediyor, kötü söz sahibine aittir" dedi.

'22 DAKİKA BEN, 21 DAKİKA TUZLA BELEDİYE BAŞKANI KONUŞTU'

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın, katıldığı TV programlarında, kendisini kalabalığı tahrik etmekle suçladığını aktaran İmamoğlu, “Bir istatistik vereyim. 22 dakika ben konuştum, 21 dakika benden önce Tuzla Belediye Başkanı konuştu tahrikin en alasını yaparak, kötü bir biçimde kurnazca. Kurnazlığını yüzüne de söyledim bu arada sessizce kulağına. Keşke orada cevap verseydi. Yerine oturttuktan sonra kalabalığın arasına dalmış gitmiş. Bir tahrikle, insanları galeyana getirmekle ilginç bir karakter sergilemiş. Nasıl bir yerden bakıyorsa, nasıl bir ön yargıyla gelmişse garip arkadaşımız. Garip bir psikolojiyle gelmiş. Kaldı ki, toplum orada galeyana falan gelmedi. Evet, 10-15 arkadaşımız ona tepki gösteren sloganlar attı. Ama keşke o da olmasaydı. Ki ben onlara ‘Susun’ diye birkaç kez uyarıda bulundum” bilgilerini paylaştı. (HABER MERKEZİ)