İmamoğlu ilçe başkanları toplantısına çağrılmadı: 'Örgüt toplantısı'

CHP'nin ilçe başkanları toplantısına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu davet edilmedi. İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu arasındaki diyalog ekrana yansıdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun pazar günü birlikte katıldığı programda, İmamoğlu'nun programdan sonra yapılacak ilçe başkanları toplantısına 'kapalı' olduğu gerekçesiyle alınmadığını hatırlatması üzerine Kılıçdaroğlu'nun verdiği "Evet, öyle olacak" cevabı ekrana yansıdı. 

Adnan Menderes'in mezarına yapılan ziyarette, İmamoğlu'nun "Toplantıya gelirim diye söylemiştim ama herhalde kapalı bir toplantı olacakmış. İlçe başkanları olacakmış" dediği, Kılıçdaroğlu'nun da "Evet, öyle olacak" şeklinde yanıt verdiği duyuluyor.

'DAVET ALMADIĞINI SÖYLÜYORDU'

Kılıçdaroğlu'nun son haftalardaki İstanbul programlarına katılmayan İmamoğlu, etkinliklere davet edilmediğini söylemişti. Bu gelişmenin ardından Kılıçdaroğlu'nun pazar günkü kabir ziyareti programında İmamoğlu da yer aldı.

'BAŞKAN PROGRAMINI BÖLMESİN'

İsmail Saymaz'ın Sözcü'deki haberine göre; İmamoğlu program öncesinde genel merkeze, 17 Eylül Pazar günü Adnan Menderes ve arkadaşlarının anmasına ve saat 15.00'teki ilçe başkanlarıyla yapılan toplantıya katılacağını bildirdi. Ancak İmamoğlu'nun özel kalemine cuma gecesi genel merkezden "İlçe başkanlarıyla kapalı toplantı yapılacak. Başkan programını bölmesin" mesajı iletildi. (HABER MERKEZİ)