İlker İnanoğlu ve Özgür Ozan konuştu: 'Arka Sokaklar'ın yeni sezonu çok güzel, heyecanlı olacak

'Arka Sokaklar'ın oyuncuları İlker İnanoğlu ve Özgür Ozan, yeni sezonla ilgili konuştu. İnanoğlu, "Aksiyon, dram her şeyin içinde olduğu bir sezon olacak" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Arka Sokaklar' dizisinin 18'inci sezonu 1 Eylül Cuma akşamı Kanal D'de başlayacak. Dizide 'Engin Balkan' ve 'Hüsnü Çoban' karakterlerini canlandıran İlker İnanoğlu ve Özgür Ozan, yeni sezona dair açıklamalarda bulundu.

RaniniTv'nin aktardığına göre, diziye döndükleri için mutlu olduklarını belirten İlker İnanoğlu, "18 sezon bir ömür zaten. Ortalama hesaplarsan neredeyse üçte biri gibi. 'Arka Sokaklar'da büyüdüm diyebilirim. Zaten geriye dönüp baktığımda bölümlerdeki resimlerime bile bakınca çok fark ediyor. Bambaşka biriyim. Bu sezon çok iyi oyuncular katıldı. Çok güzel, heyecanlı bir sezon izleyicileri bekliyor. Aksiyon, dram her şeyin içinde olduğu bir sezon olacak" diye konuştu.

Dizide Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan ise, "Biz ekip olarak kaldığımız yerden başlıyoruz ama dizi kaldığı yerden başlamayacak o yüzden gerçekten heyecanlıyım. Biliyorsunuz ülkemizde de birçok şey oldu, hikayeye göre bizim ekibimize de bir şeyler olmuş. Şimdilik bu kadar söyleyeyim. 'Arka Sokaklar bitmedi mi? Yeniden mi başlıyorsunuz?' diyenler var. Bende onlara 'Seyircimiz bizi hala neden seyrediyor ise onlara bizi neden izlediklerini sorun, belki o zaman siz de bizi izlemeye başlarsınız' diyorum. Biz gerçekten ekip olmanın müthiş keyfini yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)