İETT şoförünü bıçaklayan saldırgan tutuklandı

İstanbul'da İETT şoförü Mahmut Murat Kanık'a saldırgan baba ve oğlu yakalandı. Kanık'ı bıçaklayan M.Y.Ö. tutuklandı, babası ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Başakşehir ilçesinde, trafikte tartıştıkları İETT şoförü Mahmut Murat Kanık’ı darp edip bıçaklayan M.Y.Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Babası A.Ö ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DHA'nın haberine göre, dün saat 21.00 sıralarında, Başakşehir Kayabaşı Mahallesi'nde "Kayaşehir-Yenibosna Metro" hattında sefer yapan İETT otobüsünün şoförü, trafikte başka bir sürücü ile yol verme sebebiyle tartıştı.

Bir süre sözlü olarak devam eden tartışmanın ardından diğer aracın sürücüsü, yanında oğluyla beraber otobüsün içine girdi. İçinde yolcuların da bulunduğu otobüste taraflar arasında arbede çıktı. Yolcular tarafları ayırmaya çalışırken saldırganları otobüsün dışına çıkardı.

Saldırganlardan M.Y.Ö. tekrar otobüsün içine girerek şoför Mahmut Murat Kanık’ı bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Kanık hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmaların ardından A.Ö. ve Kanık'ı bıçaklayan oğlu M.Y.Ö. gözaltına alındı. Emniyette yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen saldırganlardan M.Y.Ö. tutuklanırken baba A.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

(HABER MERKEZİ)