İETT otobüslerine denetim: Pik saatlerde yolculuk yapacaklar

800 hatta 55 bin sefer yapan ve günde milyonlarca yolcu taşıyan İETT otobüslerinde denetim artıyor. İETT yöneticilerinin işe gidiş gelişlerde toplu taşıma kullanarak saha gözlemleri yapacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Filosu ve yolcu sayısı ile İstanbul toplu ulaşımının en büyük kurumu olan İETT, saha denetimlerini artırıyor.

Saha denetimlerine İETT’nin tüm yönetim kadrosu katıldı.

Özellikle akşam iş çıkışı ve sabah işe gidiş saatleri olan ve pik saatler olarak ifade edilen 06:00 – 09:00 ve 17:00-20:00 saatleri arasında tüm İETT yöneticileri sahada yolculuk gerçekleştirdi.

İETT Genel Müdürü İrfan Demet başta olmak üzere tüm yöneticilerin şehrin farklı noktalarında yaptıkları denetimlerde alınan görüş, öneri, teşekkür ve şikayetler ile saha gözlemleri raporlanarak noktasal bazlı dahi olsa gerekli iyileştirmelerin yapılabilmesi için çalışma başlatılacak.

İETT YÖNETİCİLERİ TOPLU TAŞIMA KULLANACAK

Belli periyotlar halinde sık sık tekrarlanacak olan denetimler sırasında tüm İETT yöneticileri işe geliş ve gidişlerinde de toplu taşıma araçlarını kullanacaklar.

3 bin 556 adedi kendi filosu olmak üzere toplam 6 bin 572 araçlık ulaşım filosunu 7 gün 24 saat yöneten İETT, bir günde 800 farklı hatta 55 bin sefer gerçekleştiriyor ve 1 milyon 255 bin kilometre yol kat ediyor. (HABER MERKEZİ)