İddia: Türkiye'de ameliyat olan kadının memelerinde delik açıldı

2022 yılında Türkiye'de meme küçültme ameliyatı olan İngiltereli Briggs, ameliyat sonrasında memelerinden yeşil bir sıvının aktığını, memelerinin altında iki delik açıldığını anlattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere'den Türkiye'ye meme küçültme ameliyatı olmak için gelen 33 yaşındaki Stephanie Briggs, 1950 sterlin vererek yaptırdığı estetik operasyonun ardından yaşadıklarını Daily Mail gazetesinden Elena Salvoni'ye anlattı. Karşı karşıya kaldığı koşulların 'mezbaha gibi' olduğunu savunan Briggs, ameliyatın ardından acı içinde kaldığını, memelerinden yeşil bir şeylerin aktığını ve memelerinde iki delik açıldığını iddia etti. 

2022 yılında yaşadıklarını farkındalık yaratmak için paylaştığını belirten üç çocuk annesi Briggs, eski partnerinin memeleri hakkında yaptığı eleştiriler üzerine meme küçültme ameliyatı olmak istediğini, Türkiye'de yaklaşık 2 bin sterlin yani yaklaşık 80 bin liraya bu ameliyatın yapıldığını görüp randevu aldığını anlattı. Briggs'in iddiasına göre, ameliyattan dört hafta sonra dikişlerinden 'yeşil bir sıvı' akmaya başladı. İngiliz kadın, ameliyat sonrasında memelerinde iki delik açıldığını da ileri sürdü. 

'MEZBAHA GİBİYDİ'

Ucuz ameliyatın tehlikelerine karşı başkalarını uyarmak istediğini söyleyen East Yorkshirelı kadın, "Mezbaha gibiydi. Memelerimden bir şeyler sızmaya başladığında o kadar endişelendim ki... Ve bu elden ayaktan düşüren bir acıyla birlikte dört hafta boyunca devam etti. Enfeksiyonun geçmesi için antibiyotik verdiler ama o da işe yaramadı ve o yeşil şey daha da kötü bir hal aldı. Günde üç kere sütdyenimi değiştiriyordum ve yaralarıma yapıştıkları için yavaşça çıkarmam gerekiyordu" ifadelerini kullandı. 

Çektiği acının korkunç olduğunu belirten Stephanie Briggs, daha sonra memelerinin altında iki delik olduğunu fark ettiğini, bunun kendisini daha da korkuttuğunu ve deliklerin gittikçe daha da büyüdüğünü söyledi. Söz konusu ameliyatın Mayıs 2022'de yapıldığı bilgisini veren kadın, ameliyat öncesinde sırt ağrısı çektiğini, ameliyatla birlikte bunun da geçmesini umduğunu ama Türkiye'ye geldiğinde reklamı yapılan hizmetle gerçekte sağlanan hizmetin aynı olmadığını fark ettiğini anlattı.

'KAPILAR AÇIKTI, AMELİYAT OLAN DİĞER HASTALARI GÖREBİLİYORDUM'

Ameliyata götürülürken açık kapılardan ameliyat esnasında başka hastaları da gördüğünü söyleyen Briggs, "7 saat sürdü ve korkunç bir acıyla uyandım" dedi. Ameliyatın ardından vücudunda iz kaldığına da dikkat çeken kadın, "Bence onlar (memelerim) iğrenç; başka bir şeye param yetmediği için kestirme yolu seçmemden gerçekten nefret ediyorum" diye konuştu. İyileşmek için iki antibiyotik tedavisine ihtiyaç duyduğunu belirten Briggs, memelerindeki deliklerin kapandığını söyledi. Briggs, bir meme ucunun diğerinden daha yukarıda olduğunu ve memelerinin altında halen hissizlik olduğunu kaydetti.

 

 

 

 

 

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)