İddia: 'Görevimiz Tehlike'nin İstanbul çekimleri iptal edildi

Christopher McQuarrie'nin Kapalıçarşı'nın "Görevimiz Tehlike" filmi için uygun olduğuna karar verdiği ancak gizlilik sözleşmesinin ihlal edilmesi nedeniyle kararından vazgeçtiği iddia edildi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tom Cruise'un başrolde yer aldığı yedinci "Görevimiz Tehlike" filmi "Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm", 14 Temmuz'da vizyona girdi. Başrollerinde Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Vanessa Kirby ve Simon Pegg gibi isimlerin yer aldığı film, izleyiciyle buluşmaya devam ederken serinin ikinci bölümü için çalışmalar başladı.

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan’ın haberine göre, devam filminin bir bölümünü çekmek için geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen filmin yönetmeni Christopher McQuarrie, ekibiyle Kapalıçarşı'yı gezdi. Keşif yapan ekibin görüntülerinin sosyal medyaya sızması nedeniyle gizlilik sözleşmesinin ihlal edildiği ve bu nedenle çekimlerin iptal edildiği iddia edildi.

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz pazar günü filmin yönetmeni Christopher McQuarrie, kalabalık bir ekiple birlikte çekim mekânı arayışı için Tarihi Yarımada'da incelemeler yaptı. Pazar günü kapalı olan Kapalıçarşı, incelemeler için özel olarak ekibe açıldı. Çarşı yönetiminin belirlediği birkaç kişi de Christopher McQuarrie ve ekibine gizlilik sözleşmesi çerçevesinde eşlik etti.

Kapalıçarşı esnaflarından biri pazartesi günü dükkanının kamera kayıtlarını sosyal medyaya sızdırdı.