İbrahim Üzülmez: Başkanımızın ofisinde gezen bir abi var, bekle hocam

Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Eyüpspor-Manisa FK maçının ardından, "Biz bıraktığımızda sıra size de gelir. Ben pes etmem!" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto 1’inci Lig’de Süper Lig’e yükselme mücadelesi veren Eyüpspor, Play-Off’u hedefleyen Manisa Futbol Kulübü’nü 1-0 yendi. Spor Toto 1’inci Lig’in 27'nci haftasında gerçekleşen karşılaşmanın ardından beIN Sports'a konuşan Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Bir takımın başında teknik adam varken, başkanımızın ofisinde gezme hocam. Biz bıraktığımızda sıra size de gelir. Ben pes etmem! Şampiyon olacağım" dedi. 

Üzülmez konuşmasında şu ifadeleri kullandı: 

"Bu takımı yönetebilecek iki üç adamdan biriyim. Geçen hafta bu takıma hoca olarak gelmek için başkanımızın ofisine giden bir abimiz var. O abimiz de bekleyecek. Bir takımın başında teknik adam varken başkanımızın ofisinde gezme hocam. Biz bıraktığımızda sıra size de gelir. Ben pes etmem! Şampiyon olacağım. Futbol oynarken de böyleydim."

İlk yarısı golsüz sona eren maçın 57’nci dakikasında sahaya çıkan Pa Dibba attığı golle konuk takıma 3 puanı getirdi. Bu sonuçla Eyüpspor 53 puana yükselerek lider Samsunspor’un 1 puan gerisinde ikinci sırada yer aldı. Manisa FK ise 39 puanda kaldı.