Hülya Duyar anlattı: Hande Erçel ve Meryem Uzerli'yi nasıl keşfetti?

Oyuncu Hülya Duyar, konuk olduğu bir programda Hande Erçel ve Meryem Uzerli'yi nasıl keşfettiğini anlattı.  

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan 'Yalı Çapkını' dizisinde Şefika rolüyle seyirci karşısına çıkan oyuncu Hülya Duyar, NTV'de hafta içi her gün Ceyda Düvenci'nin sunumuyla ekrana gelen Bambaşka Sohbetler'in konuğu oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Duyar programda oyuncular Hande Erçel ve Meryem Uzerli'yi nasıl keşfettiğini anlattı.  

'HANDE, BİR ARKADAŞIMIN ARKADAŞIYDI'

Duyar, Hande Erçel'i nasıl keşfettiğini şöyle anlattı:

"Meral Ablacığım (Meral Okay) bana, 'Hülyacığım no name, tanınmayan bir oyuncu bak' demişti. Almanya’da cast direktörlüğü ve uygulayıcı yapımcılık yaptığım için, mesleğim olduğu için. 'Tatar Ramazan’ın cast direktörlüğünü yapıyordum. Hande, bir arkadaşımın arkadaşıydı. Hiç oyunculuk yapmamıştı, tanıştım ve çok sevdim. Tatar Ramazan’da 3 bölüm oynattık konuk oyuncu olarak. Yönetmene rica etmiştim, Hande de o ricama şahit oldu. Ana kastta olmasını istiyordum ama olmadı, 3 bölümlük konuk oyuncu olarak oynadı. Oyuncu olmak istiyordu, Hande’yi o zaman ki menajerine yönlendirdim, hep de kontakta kaldık."

'MERYEM UZERLİ'Yİ TÜRKİYE'YE GETİREN BENİM'

'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle tanınan Meryem Uzerli’yi de keşfeden kişi olan Duyar, o dönemi, "Meryem Almanya’da oyunculuk yapıyordu, 17 yaşından beri tanıyorum. Meral Abla ve Meryem için güzel bir tesadüf oldu. Meryem Uzerli’yi Türkiye’ye getiren benim" ifadeleriyle anlattı.