'House of the Dragon', korsan sitelerde 'Güç Yüzükleri’ni geçti

'House of the Dragon', korsan sitelerden indirme rakamlarında 'Güç Yüzükleri'ni geride bıraktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - HBO dizisi 'House of the Dragon' ve Amazon yapımı 'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin korsan sitelerde ne kadar indirildiği yayınlandı. Açıklanan verilere göre, 'House of the Dragon', korsan sitelerden indirilme istatistikleri açısından 'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri' dizisini geride bıraktı. 

Kayıp Rıhtım'ın aktardığı habere göre, BitTorrent indirmelerinde 'House of the Dragon' ve 'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin nasıl gösterildiğini derecelendirmeye çalışan TorrentFreak, birkaç hafta boyunca (7-21 Eylül) P2P ağındaki büyük bir aktarım örneğine bakmak için I Know ile ortaklık kurdu. 

'HOUSE OF THE DRAGON', KORSAN İZLENME RAKAMLARINDA 'GÜÇ YÜZÜKLERİ'Nİ GEÇTİ

Paylaşılan verilere göre, 'House of the Dragon' verilen zaman dilimi içerisinde tahmini 1.4 milyondan fazla indirildi. Böylece dizi bölümleri iki hafta içerisinde toplam 9 milyonluk bir indirilme sayısına ulaştı.

'Güç Yüzükleri' ise yeni bir bölüm yayınlandıktan kısa bir süre sonra 'House of the Dragon'ı geçiyor ve yoğun günlerinde 500 binlik indirme oranına ulaşıyor. Bu da dizinin iki hafta içinde toplamda 5 milyonluk bir indirme rakamına eriştiğini gösteriyor.

.

'House of the Dragon'ın en çok indirildiği ülkeler arasında Rusya, Brezilya, ABD, Hindistan, Birleşik Krallık, Güney Afrika, Çin, Filipinler, Avustralya ve Fransa yer alıyor.