'Hızlı ve Öfkeli 9', Cannes programına dahil edildi

Cannes Film Festivali, gişe rekortmeni yapım "Hızlı ve Öfkeli 9"u programına ekledi. Film, Cannes Film Festivali sırasında halka açık bir gösterimin parçası olarak Fransa prömiyerini yapacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Universal'ın "Hızlı ve Öfkeli" serisinin son bölümü "Hızlı ve Öfkeli 9", Cannes Film Festivali'nin programına dahil edildi. Festivale giden gişe rekortmeni yapımlardan biri olan filmin başrollerini Vin Diesel, John Cena ve Michelle Rodriguez paylaşıyor. 

Beyazperde'nin Variety'den aktardığına göre, "Hızlı ve Öfkeli 9", Çin ve uluslararası gişede 6 Haziran itibarıyla 250 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. 14 Temmuz'da yerel olarak vizyona girmesi planlanan film, delegeler, Cannes izleyicilerinin katılımıyla Cannes Film Festivali sırasında halka açık bir gösterimin parçası olarak Fransa prömiyerini yapacak. Ancak oyuncu kadrosunun festivale katılması beklenmiyor. 

Cannes Film Festivali'nin direktörü Thierry Fremaux, 2021 festivalinde bir "küresel gişe rekortmeni" filmin vizyona gireceğini duyurdu. Duyurudan beri, bunun hangi film olabileceğine dair söylentiler döndü. Basın, Fremaux'nun Resmi Seçki filmlerini duyurduğu 3 Haziran basın toplantısında gişe rekortmeni filmi açıklamasını bekledi. Film için ilk tahminler, “No Time to Die”, “Dune” ya da “West Side Story” olabileceği yönündeydi.