'Hızlı ve Öfkeli 10' yönetmensiz kaldı: Çekimler durduruldu

Yönetmen Justin Lin, "Hızlı ve Öfkeli 10" filminden ayrıldığını açıkladı. Lin, istifa kararı hakkında ayrıntılı bilgi vermedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Daha önce "Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı", "Hızlı ve Öfkeli 4", "Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu", "Hızlı ve Öfkeli 6" ve geçtiğimiz yaz vizyona giren "Hızlı ve Öfkeli 9" filmlerinin de yönetmenliğini üstlenen Justin Lin, resmi adı "Fast X" olarak açıklanan "Hızlı ve Öfkeli 10" filminden ayrıldı. Filmin çekimleri başlasa da Lin'in yerine yeni bir yönetmen bulunana kadar prodüksiyon durduruldu.

Beyazperde'nin aktardığına göre, Lin yaptığı açıklamada, "Universal'ın desteğiyle, projede yapımcı olarak kalırken FAST X'in yönetmeni olarak geri adım atmak gibi zor bir karar verdim" ifadelerini kullandı. Lin, istifa kararı hakkında ayrıntılı bilgi vermese de oyunculara ve dublör ekibine teşekkür ederek, "Kişisel bir not olarak, Asyalı göçmenlerin çocuğu olarak, sinema tarihindeki en çeşitli seriyi oluşturmaya yardım etmekten gurur duyuyorum" dedi. 

Justin Lin yalnızca 10. filmi değil, seriyi sonlandıracak olan 11. filmi de yönetecekti ancak artık sadece yapımcı olarak projede yer alacak.