Hindistan'da bir erkek kiraladığı yılanla eşini öldürdü

Kerala eyaletinde Sooraj isimli erkeğin, eşi Uthra'yı kiraladığı yılanla öldürdüğü tespit edildi. Yılanın, daha agresif hale getirilmek üzere bir hafta boyunca aç bırakıldığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hindistan'ın Kerala eyaletindeki Kollam kentinde bir mahkeme, 32 yaşındaki Sooraj isimli erkeği, 25 yaşındaki eşi Uthra'yı zehirli bir kobrayla öldürmekten suçlu buldu. Geçtiğimiz yıl meydana gelen olayda Sooraj'ın bir yılan avcısından iki yılan kiraladığı, Uthra'nın üzerine bu yılanları salarak eşini öldürmeye çalıştığı tespit edildi. Kararda, ısırık izleri arasındaki farkı ortaya koyan bir testin bulguları etkili oldu. Testte, yılanın kendiliğinden ısırması ve zorla ısırtılması arasındaki fark ortaya koyuldu.

İlk olarak Mart 2020'de yılan tarafından ısırılan Uthra'nın günlerce yatarak tedavi gördüğü, Mayıs 2020'de ise Sooraj isimli erkeğin, yılanı alıp eşini ısırmasını sağladığı kaydedildi. Soruşturmada, Mart 2020'deki cinayet girişiminin arkasında da Sooraj'ın olduğu tespit edildi. Otopsi raporunda yılanın, daha agresif hale getirilmek üzere bir hafta boyunca aç bırakıldığı da aktarıldı. Ayrıca Uthra'nın bağırsağında uyku ilacı kalıntıları bulundu. 

SAVCILIK İDAM CEZASI TALEP ETTİ

Sooraj'ın 'yaptıklarından pişmanlık duymadığı' belirtilirken, savcılık Sooraj hakkında idam cezası talep etti. Uthra'nın ailesi, "Sonunda kızımız adalete kavuştuğu için mutluyuz. Sooraj'a azami cezanın verilmesini bekliyoruz" dedi. (DIŞ HABERLER)