'Hesap adamıyım' diyen Bahçeli: İstanbul'un vekil sayısı 98, 9+8: 17, 17 Mayıs Kadir Gecesi, bu tesadüf mü

Bahçeli 'Ben biraz da hesap adamıyım' deyip ekledi: 3 bölge var İstanbul'da. Toplam milletvekili sayısı 98. 9+8: 17. Bugün 17 Mayıs ise Kadir Gecesi. Bu tesadüf müdür?

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul'daki iftar programına katıldı. 

Daha önce de yaptığı birçok seçim hesabıyla gündeme gelen Bahçeli, iftarda da benzer bir 'matematik' işlemi yaptı.

Bahçeli sosyal medyada da gündem olan konuşmasında 'Ben biraz da hesap adamıyım' deyip şu ifadeleri kullandı: "3 bölge var İstanbul'da. Toplam milletvekili sayısı 98. 9+8: 17. Bugün 17 Mayıs ise Kadir Gecesi. Bu tesadüf müdür?"

'Seccade' fotoğrafı üzerinden Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Bahçeli, "Seccadeye ayakla basana hoş görüyle bakılmaz. Ayakkabısıyla seccadeyi kirletenlerin zoru görünce, görmedim, üzgünüm, pardon, demeleri bir işe yaramaz" diye konuştu.

Bahçeli sözlerine şöyle devam etti: "Irak'ın Süleymaniye kentinde fiilen terör örgütünün önünü açanların adayı Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Türkiye'nin, Suriye ve Irak'taki meşru ve hukuki askeri varlığını çekmesini dayatanların adayı Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Mavi Vatana sırt çevirmemizi isteyenlerin adayı Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Türk ve İslam coğrafyalarıyla tarihi bağlarımızın kopuşunu projelendirenlerin adayı Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Türkiye'yi Batı'nın ileri karakolu haline getirmek, bunun yanı sıra istasyon devleti yapmak için uğraşanların adayı Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Ayasofya-i Kebir Camii Şerif'ten yükselen ezan seslerini kısmak isteyenlerin, bu mukaddes mabedimizi tekrar müze yapmak için yanıp tutuşanların adayı Kemal Kılıçdaroğlu'dur." (HABER MERKEZİ)