HBO Max yeni projelerini tanıttı

HBO Max'in yeni projeleriyle bir tanıtım yayınlandı. Videoda yer alan diziler arasında 'The Last of Us', 'Succession', 'The White Lotus', 'And Just Like That' ve 'Hacks' gibi yapımlar bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - HBO Max, gelecek projelerini duyuran yeni bir tanıtım yayınlandı. Pazar günü ilk bölümüyle izleyicilerle buluşan 'House of the Dragon' videonun açılışını yapıyor.

Videoda yer alan yeni HBO dizilerinin arasında 'The Last of Us', 'The Idol', ve 'The White House Plumbers' yer alırken onlara yeni sezonları yayınlanacak 'Succession', 'The White Lotus', 'His Dark Materials', 'The Gilded Age', 'Industry', 'Winning Time', 'Perry Mason', 'Barry', 'Los Espookys', 'The Righteous Gemstones', 'Avenue 5' ve 'Somebody, Somewhere' onlara eşlik ediyor.

'And Just Like That', 'Titans, Pennyworth', 'Doom Patrol', 'Gossip Girl', 'Hacks', 'Julia', 'Minx', 'Our Flag Means Death', ve 'Sex Lives of College Girls', 'Rap Shit' ve 'Warrior' dizileri HBO Max Originals yapımları olarak yeni sezonları ve bölümleriyle ekrana gelecek. Videoda ayrıca HBO Max'in yeni dizisi 'Love and Death' de yer alıyor. 

Etiketler hbo max hbo succession