HBO Max ve Discovery+ birleşiyor

HBO Max ve Discovery+ tek bir yayın platformu altında birleşecek. Adı henüz açıklanmayan yeni platform, 2023 yazında faaliyete geçecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Warner Media ile Discovery'nin birleşmesinin ardından gündeme gelen HBO Max ve Discovery+'ın birleşeceği haberi resmi olarak doğrulandı. Warner Bros Discovery'nin küresel yayınlardan sorumlu başkanı ve CEO'su JB Perrette, şirketin 2. çeyrek finansal performans toplantısında, HBO Max ve Discovery+'ın 2023 yazında ABD'de tek bir hizmet olarak faaliyete geçeceğini duyurdu. 

Box Office Türkiye'nin Variety'den aktardığı habere göre, marka adı henüz açıklanmayan yeni platformun 2023 yazında Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanıma sunulmasının ardından 2023 sonbaharında Latin Amerika, 2024 başında Avrupa, 2024 ortasında Asya-Pasifik ve 2024 sonbaharında ek bölgelerde yayına geçmesi planlanıyor. 

HBO Max ile Discovery+'ı bir araya getirecek yeni platform, reklamlı ve reklamsız seçeneklere sahip olurken, hiçbir ücret ödemeyen izleyicilere de reklam izlemeye dayalı bir sistem sunacak. 

 

Etiketler Discovery+ HBO Max