Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü ayrıldı: Yaratıcı kararlar beraber verilir

Oyuncu Hazar Ergüçlü ve yönetmen Onur Ünlü, ilişkilerini sonlandırdı. Ayrılık kararının ardından konuşan Ünlü, "Yaratıcı kararlar beraber verilir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Rol aldığı "Medcezir", "Kuzey Güney", "Alev Alev" dizileri ve "Ahlat Ağacı", "Kar" ve "Gönül" filmleri ile tanınan oyuncu Hazar Ergüçlü ile "Beş Şehir", "Güneşin Oğlu", "Sen Aydınlatırsın Geceyi" ve "Leyla ile Mecnun" gibi yapımların yönetmeni Onur Ünlü beş yıllık ilişkilerini bitirme kararı aldı.

Ayrılığın ardından magazin habercilerinin sorularını yanıtlayan Ergüçlü, "Evet, ayrıldık. Tam rasyonel bir sebebi yok aslında ama beş yıllık bir yıpranma yaşandı. Çok yakın arkadaşım, her şeyim… Ailemden biri gibi Onur! Ayrıldık ama arkadaşlığımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Dün Cihangir'de Onur Magazin Hattı mikrofonuna konuşan yönetmen Onur Ünlü ise, ayrılık kararı hakkında şunları söyledi:

“Çok güzel konuştu Hazar, en doğrusunu söyledi… Gerçekten öyle… Devam ediyoruz, konuşuyoruz, görüşüyoruz. Bugün de kendisi ile telefonda konuştuk. Sorun yok, hakikaten özel bir sebebi yok. Gerçekten bütün samimiyetimle söylüyorum… Öyle gelişti. Hazar zaten çok güzel anlattı. Öyle gelişti öyle oldu. Kimin ayrılık kararı aldığının bir önemi yok. Bu yaratıcı kararlar beraber verilir” dedi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)