‘The Crown’ dizisinde Prenses Diana’yı Elizabeth Debicki canlandıracak

The Crown'a yeni oyuncular dahil oluyor: Elizabeth Debicki, Prenses Diana’yı canlandıracak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix dizisi The Crown'ın 4. sezon prömiyer tarihinden önce açıklanan bilgiye göre, dizinin son iki sezonunda Galler Prensesi Diana’yı Avustralyalı oyuncu Elizabeth Debicki canlandıracak. Altı sezon olması planlanan dizide, kasımda gösterime girmesi beklenen dördüncü sezonda Diana’yı Emma Corrin oynamıştı.

Debicki, dizinin resmi Twitter hesabından yayımlanan mesajında “Prenses Diana’nın ruhu, sözleri ve eylemleri birçok kişinin kalbinde yaşıyor. İlk bölümden itibaren müptelası olduğum böyle bir prestijli bir dizide yer almak büyük onur ve ayrıcalık” ifadelerini kullandı.

Debicki, 1990’lar ve 2000’li yılların başlarının anlatıldığı beşinci ve altıncı sezonda Jonathan Pryce ve Imelda Staunton ile birlikte rol alacak. Son iki sezon Prenses Diana ile Prens Charles’ın evliliklerinin bozulması ve Diana'nın 1997’deki ölümünü kapsıyor. Bu sezonlarda İngiltere Ana Kraliçesi Elizabeth (Kraliçe 2’nci Elizabeth’in annesi) ve Prenses Margaret’in 2002’de yedi hafta arayla ölmesi de işlenecek.