Madonna ‘eşitlendik’ dedi, dinleyicileri tepki gösterdi

Ünlü şarkıcı Madonna, korona virüsü salgını nedeniyle paylaştığı videoda 'korona virüsünün herkesi eşit hale getirdiğini' iddia etti. Dinleyicileri ise, Madonna'ya itiraz ederek "En çok acıyı yoksullar çekecek" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü nedeniyle evlerinde kalan ve çektikleri videolarla dinleyicilere seslenmeye devam eden sanatçılar arasına Madonna da katıldı. Ancak, videoda söylediği sözler nedeniyle Madonna'nın paylaşımı sosyal medyada tartışma yarattı.

Çiçeklerle süslenmiş bir küvette çıplak bir şekilde oturarak korona virüsüyle ilgili hislerini açıklayan Madonna, salgının dünyadaki insanları 'eşitlediğini' savundu.

Madonna, paylaşımında şunları söyledi: "Salgın büyük bir eşitleyici ve onunla ilgili en kötü şey aynı anda onun en iyi yanı. Salgınla ilgili korkunç şey hepimizi birçok açıdan eşit hale getiriyor olması. Salgınla ilgili muhteşem olan şey de bizi birçok açıdan eşit hale getiriyor olması."

‘EŞİTLİK’ SÖYLEMİ TARTIŞMALARA NEDEN OLDU

Ancak, Madonna'nın söz konusu iddiaları sosyal medyada çeşitli tartışmaları da beraberinde getirdi. Ünlü sanatçının sözlerini olumlu bulanların yanında çok sayıda dinleyicisinin da eleştirdiği görüldü.

‘SENİ SEVİYORUM AMA BİZ EŞİT DEĞİLİZ’

Madonna'nın paylaşımının altına yorum yapan kullanıcılardan biri, "Özür dilerim kraliçem, seni çok seviyorum ancak biz eşit değiliz. Aynı hastalıklar nedeniyle ölebiliriz, ancak en çok acıyı yoksullar çekecek. Bu trajediyi hiçbir şekilde romantize etmeyin" ifadelerini kullandı.

Bir diğer kullanıcı ise, Madonna'nın şarkısına atıfla "Hayat bir gizemdir. Bazı insanlar evlerinde güvendeyken bazıları hayatlarını riske atar" dedi.

'Marilins' isimli kullanıcı ise, "Eğer gemi batıyorsa, banyonda senin için çalışan insanlarla birlikte gerçekten birlikte batacağımızı mı düşünüyorsun?" yorumunda bulundu.