Evlilik teklifini 'çalı' olarak izledi

Kız kardeşinin evlilik teklifi alacağını öğrenince çalı kostümü giyerek izlemeye karar verdi. Fotoğrafları Twitter'da 100 binden fazla beğeni topladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de bir kadın, kız kardeşinin evlilik teklifi alacağını öğrenince çalı kostümü giyerek o anı izledi! Kadının Twitter'da yayınlayan fotoğrafları kısa sürede çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı.

ABD Wisconsin'de yaşayan Therese Merkel, kız kardeşi Rachel'in evlilik teklifi alacağını öğrenince 'o anları kaçırmamak' istedi. Therese, çalı kostümü giyerek teklifin yapılacağı yerde saklanmaya başladı. Bir fotoğrafçı tarafından çalı kılığındaki görüntüleri kaydedilen kadın, fotoğraflarını kendi Twitter hesabından da paylaştı. Merkel, paylaşımında "Kız kardeşim nişanlandı ve ben de o anı yakalamak için çalı kılığına girdim. Bir yıldır ayrıyız, hayatlarımız neden bu kadar farklı?" ifadelerini kullandı.

'ROMANTİZMİ BOZMA İHTİMALİ OLDUĞU İÇİN'

​Merkel, planı kız kardeşinin sevgilisi Andrew Philibeck'la birlikte yaptıklarını açıkladı ancak 'Romantizmi bozma ihtimali olduğu için biraz endişeli olduğunu' söyledi. Merkel'in evlilik teklifi alan kardeşi Rachel ise, "Kız kardeşimin Andrew'in yanında yuvarlanması muhteşemdi" ifadelerini kullandı.

Twitter'da paylaşılan fotoğraflar ise 100 binden fazla beğeni aldı. (Kaynak: Sputnik)