Eşpedal Derneği, Kuşadası'nda toplantı yaptı

Görme engellilerin bisiklet sürebilmesi fikriyle kurulan Eşpedal Derneği, Kuşadası'nda toplantı yaptı. Proje başlangıç toplantısında kurumsal destek programına başvuru sürecinden bugüne kadar geçirilen aşamalar, program dâhilinde yapılacak faaliyetler anlatıldı.

Google Haberlere Abone ol

İZMİR - Tandem olarak adlandırılan ve iki kişinin birlikte, eşgüdümlü şekilde kullanımı için tasarlanmış olan bir bisiklet aracılığı ile görme engelli bireylerin bisiklet sürebilmesi fikrinden ortaya çıkan Eşpedal Derneği, Kuşadası Sunday Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi.

Sivil Toplumu Geliştirme Merkezi Derneği (STGM) tarafından organize edilen ve Avrupa Birliği finansörlüğünde gerçekleşen "Birlikte Yerel STÖ'ler Kurumsal Destek Programı" kapsamında 26-28 Ekim 2018 tarihleri arasında Kuşadası Sunday Hotel’de gerçekleşen toplantıya Eşpedal Derneği temsilcilikleri ve görev alacak üye-gönüllüler katıldı.

Proje başlangıç toplantısında STGM kurumsal destek programına başvuru sürecinden bugüne kadar geçirilen aşamalar, program dâhilinde yapılacak faaliyetler anlatıldı. Türkiye’nin farklı illerinden gelen ve birbirleriyle sık görüşme imkânı olmayan üyelerin bir araya geldiği toplantıda her temsilcilik kendi bölgesinde yaptığı ve yapacağı faaliyetler hakkında bilgiler verdi. (DUVAR)