Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör: Gasbın içine çekildim!

Yakın arkadaşı ve şoförü tarafından soyulan Canan Hoşgör: Adım adım gasbın içine çekildim!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör'ün 182 bin dolarının, arkadaşı Ayşe C. ile şoförü Barış E. tarafından, Hoşgör'ün kahvesine uyku ilacı atılıp çalındığı tespit edildi. Barış E., ‘Beden bakımından kendisini savunamayacak kişiye karşı yağma' suçundan tutuklanırken olay sonrası kayıp olan Ayşe C. de dün akşam gözaltına alındı. İfadesi alınan Ayşe C. savcılık tarafından mahkemeye sevk edilip tutuklandı.

KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİNDEN SOYGUNA

Arkadaşı Ayşe C.'nin bu olayı aylardır planladığını belirten Canan Hoşgör, arkadaşının kendisine bulunduğu 'parayı başka bankaya taşıma' önerisi sebebiyle parayı yanına alıp Ayşe C'nin evine gittiğini söyledi. Ayşe C. ile 2 yıl önce kişisel gelişim seminerinde tanışan Hoşgör, "Böyle bir yerde böyle bir insanın karşınıza çıkabileceğinizi tahmin edebilir misiniz? Gayet lüks elbiseler giyiyor, güzel ayakkabılar giyiyor, pahalı çantalar takıyor. Ben iki yıl boyunca bu kadınla arkadaş oldum görüştüm. Dertlerimizi paylaştık, eşi vefat etti iki hafta birlikte ağladık. Bu organize bir suç, ben bu organize suçun, gasbın içine adım adım çekildim" şeklinde şaşkınlığını ifade etti.

Canan Hoşgör olayla ilgili, "İki yılda güven duygumu kazandı. Ben de onun tavsiyeleriyle paramı başka bankaya taşımaya karar verdim. Normalde sabah gidecektik bankaya, ofisinde beni oyaladı. Müdür yok, banka yoğun deyip beni akşama kadar oyaladı. O arada da bana uyuşturucuyu verdi kahvenin içinde elim kolum kalkmaz hale geldi. Yerimden kalkamadım. Bana, 'Sen çok kötüsün bana gidelim' dedi. Ben de kabul ettim." açıklamalarında bulundu.

'İNSANLARA GÜVENİM KALMADI'

Bu olaydan sonra, eski eşi Hamdi Alkan'ın kendisini 'geçmiş olsun' demek için aradığını belirten Canan Hoşgör, "Şu an iki şüpheli de tutuklandı ama ben hala paramı alamadım. İnsanlara karşı olan güvenim bitti, çok enteresan şeyler yaşıyorum. Sanki bir filmin içindeyim gibi. Çok üzgünüm, çok sıkıntılıyım." dedi. (DHA)