Michael Jackson'un doktorundan iddia: Babası Michael Jackson’a kimyasal hadım uyguladı

Michael Jackson'ın doktorundan 'hadım' iddiası: Jackson'un babası tiz sesi için yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ölümünün üzerinden 9 sene geçmesine rağmen Michael Jackson'ın özel yaşamına dair yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Son olarak ünlü şarkıcının doktoru Conrad Murray, babası Joe Jackson’ın, sesini koruması için Michael Jackson’a 'kimyasal hadım' uyguladığını öne sürdü.

‘TARİHTEKİ EN KÖTÜ BABALARDAN BİRİYDİ'

Joe Jackson'ın çocuklarına karşı çok acımasız bir baba olduğunu belirten Doktor Murray, Michael Jackson'a babası tarafından sesinin tiz tonunu korumak için kimyasal hadım uygulandığını iddia ederken "O çocukları için tarihteki en kötü babalardan biriydi" şeklinde konuştu.

‘BABASINDAN ÇOK KORKARDI'

Doktor Murray, daha önce de benzer bir iddiada bulunup Michael'ın sesinin kalınlaşmasını önlemek için aile başpapazı tarafından şarkıcıya hormon enjekte edildiği söylemişti. Michael Jackson'ın babasından oldukça korktuğunu belirten doktor, Jackson'ın onu gördüğünde kusacağını anlattığını söylemişti. Tüm bunların üzerine Michael Jackson'ın oğlu Prince, sosyal medyada  büyükbabasını savunan bir video yayınlamış, büyükbabasının yanlış bir şey yapmadığını savunmuştu. Prince, "Büyükbabam çocuklarını doğru şekilde yetiştirdi, aksi halde onlar şu an bir çetede ya da ölmüş olurlardı" demişti.

Michael Jackson'un babası Joe Jackson, 27 Haziran'da kanser sebebiyle yaşamını yitirdi.

(Kaynak: Sputnik)