Hakan Peker canlı yayını terk etti!

Hakan Peker, TRT Müzik'te katıldığı programı terk etti. Peker, programının ardından sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Süper bir geceydi. Eyüp Sultan Aylar kardeşim de çok duygulu söyledi çok güzeldi" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TRT Müzik kanalında yayımlanan bir programa katılan şarkıcı Hakan Peker, canlı yayında şarkı söylediği anda rejinin verdiği görüntülere tepki göstererek sahneyi terk etti. Hakan Peker, programdan sonra Instagram hesabından paylaşım yaptı. Peker'in "Süper bir geceydi. Eyüp Sultan Aylar kardeşim de çok duygulu söyledi çok güzeldi" dedi.

TRT Müzik'te yayınlanan 'Engelsiz Sahne' isimli programda engelli vatandaşların, tanınmış şarkıcılarla aynı sahneyi paylaştığı programa bu hafta Hakan Peker konuk oldu. Eyüp Sultan Aylar isimli bir vatandaş ile aynı sahneyi paylaşan Hakan Peker, rejinin ekrana kendisini getirmemesine tepki gösterdi. Hakan Peker, "Seyirciyi çekeceğine beni çekmen lazım reji. Anladın mı? Yanlış yeri çekiyorsun" diyerek sahneyi terk etti.

Programdan sonra Instagram hesabından bir video yükleyen Hakan Peker'in "Süper bir geceydi. Eyüp Sultan Aylar kardeşim de çok duygulu söyledi çok güzeldi" mesajını paylaşması dikkat çekti. (HABER MERKEZİ)

Etiketler trt program Hakan Peker