Loto milyoneri servetini estetiğe harcadı

Lotodan 4 milyon sterlin kazanan Melissa Ede, parasını geçirdiği onlarca estetik operasyona harcadı. "Sadece daha genç ve daha fazla kadınsı hissetmek istiyorum" diyen trans kadının nişanlısı ise "Kafa nakli yapmak istediğimi ona söylemek için bekliyorum" diyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere'de büyük ikramiyeyi kazanan Melissa Ede, parasını estetik ameliyatlara harcadı. Trans kadın, yanak dolgusu, botoks, dudak dolgusu, göz altındaki koyu halkaların giderilmesi, kaş kaldırma gibi daha birçok estetik işlem geçirdi.

The Sun gazetesinden Habertürk'ün aktardığına göre Melissa Ede, lotodan 4 milyon sterlin kazandı. Servetini ise yeni bir yüze kavuşmak için harcadı. Aralık'tan beri  süren operasyonlarla ilgili konuşan Ede, "Çene çevremde gıdım vardı ama şimdi tamamen kurtuldum, aradaki fark çok büyük. Tamamen yüzüm kalktı. Ve bu tıpkı lazer tedavisi gibi... Yaklaşık altı hafta boyunca çalışmaya devam ediyor ve yüzü giderek kaldırılıyor" dedi.

'KAFA NAKLİ İSTEDİĞİMİ SÖYLEMEK İÇİN BEKLİYORUM'

Melissa Ede'nin nişanlısı Rachel Nelson da operasyonların "büyük bir fark yarattığını" söyledi. Nişanlısı için şakayla "Daha önce hindiye benziyordu" ifadesini kullanan Nelson, şöyle dedi:

"Yüzü sadece yukarıya doğru asılmadı, artık bir şekle de sahip. Kafa nakli yapmak istediğimi ona söylemek için bekliyorum ve onun mutlu olacağını düşünüyorum."

'SADECE DAHA GENÇ VE KADINSI HİSSETMEK İSTİYORUM'

Melissa Ede ise şimdi burnunu ve dişlerini yaptırmayı düşündüğünü belirtirken riskli olan yüz feminizasyon cerrahisi (cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirenler için erkeksi yüz özelliklerini daha kadınsı özelliklerle değiştirmeyi amaçlayan yönteler) için operasyon hakkında bilgi topladığını kaydediyor

Melissa Ede, parasını neden bu operasyonlara yatırdığını ise "Sadece daha genç ve daha fazla kadınsı hissetmek istiyorum" diye açıkladı.