'çArşı Kadın' 100 okula mutluluk dağıttı

Beşiktaş'ın kadın taraftar grubu çArşı Kadın, 2 ayda 100 okula yardım ulaştırdı. Grup, çalışmalarını Beşiktaş Belediyesi'nde yürütüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş'ın kadın taraftar grubu çArşı Kadın, 3 yıl önce 2 kişi olarak 5 okulla başladıkları 'Çocuklar Okusun' kampanyasıyla bugün binlerce çocuğa ulaşıyor. Birçok farklı meslek grubundan 10 idealist kadın tarafından yürütülen kampanya ile ülkenin dört bir yanında köy okullarına kitap, defter oyuncak, elbise gibi öğrencilerin ihtiyaç duydukları birçok materyali ulaştırıyorlar.



carsi4



3 yıldır düzenledikleri kampanyada geçtiğimiz yıl 100'e yakın köy okulunda, bine yakın ihtiyaç sahibi öğrencinin mont ve bot ihtiyacını karşılamışlardı. 5 binin üzerinde öğrenciye de kırtasiye ürünü yollamışlardı.



carsi1



çArşı Kadın, bu yıl düzenlediği kampanya için çalışmalara 3 ay önce başladı. Şubat sonuna kadar devam edecek olan kampanyada şu ana kadar 100 köy okuluna ulaştılar, binlerce çocuğa mont, bot ve kırtasiye malzemesi ulaştırdılar.



carsi3



çArşı Kadın üyeleri, "Ne kadar çok çocuğa ulaşırsak o kadar mutluyuz artık. Dünyayı değiştiremeyiz belki ama güzelleştirmek için çabalayabiliriz. İşte bizim de tam olarak yaptığımız bu. Çocuklarımız için hayıflanmak yerine çabalamayı seçtik" dedi.



carsi2



'Ben Okursam, Sen Okursan, O Okursa Dünya Değişir...' sloganıyla durmak bilmeden çalışan grup, 'Dünyayı çocuklar değiştirecek. Yüzü gülen mutlu çocuklara ihtiyacımız var. Tüm çabamız bu.' diyerek tüm zamanlarını Beşiktaş Belediyesi'nin içinde yer alan depolarında çocuklar için koliler yapıp göndererek geçiriyorlar.



carsi6



Geçtiğimiz hafta depolarında kestikleri pasta ile ulaştıkları 100'üncü okulu kutlayan grup, Şubat sonuna kadar 100 okula daha ulaşmayı hedefliyor. Kampanyaya destek olmak isteyenler, 'Çarşı Kadın' etiketiyle Beşiktaş Belediyesi'ne kırtasiye ürünü, kitap, oyuncak, çocuk kıyafetleri ulaştırabiliyor.



carsi5



Adres: Beşiktaş Belediyesi Binası Aytar Caddesi Başlık Sokak No: 1 Levent (Kaynak: Posta)