20 gol attıkları için primden oldular

Ulubey Belediyespor Kabataşspor'u 20-0 yendi. Yönetim kızdı, ceza kararı aldı. Başkan, 'Belki bundan sonra rakibine bu kadar gol atmamayı öğrenirler' dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Ordu 1'inci Amatör Küme takımı Ulubey Belediyespor'un yönetimi, deplasmanda karşılaştıkları Kabataşspor'u 20-0 mağlup eden futbolcularına 3 maç 'prim erteleme cezası' verdi.

Şampiyonluğa oynayan bir takım olduklarını vurgulayan Ulubey Belediyespor Kulübü Başkanı Cumhur Çuhadar, verdikleri ceza konusunda şunları söyledi:

"Maçta Ulubey Belediyesporlu oyuncular rakibine saygı duymadı. Bundan dolayı oyuncularımızı cezalandıracağım. Zaten ilk yarıda 10 gol attılar. İkinci yarıda skoru 20-0'a çıkarmaya gerek yoktu. Bu centilmenliğe sığmaz. Karşı tarafı ezmemek lazım. Sezon başında söz verdiğim primi bu ceza gereği ödemeyeceğim. Belki bundan sonra rakibine bu kadar gol atmamayı öğrenirler."

20 gol yiyen Kabataşspor moral primi aldı20 gol yiyen Kabataşspor moral primi aldı

MAĞLUP TAKIMA DA PRİM VERİLECEK

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi kasım ayı olağan toplantısında yaptığı açıklamada 20-0 yenilen Kabataşspor'a Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından moral amaçlı olarak prim verileceğini açıklarken şöyle dedi:

"Amatör takımlarda oynayan belediyelerimizin takımları var. Dolayısıyla 20-0’lık fark abartılı olmuş. Kabataşspor 20-0 yenilmiş. Kabataşspor’a moral olsun diye prim vereceğiz. Primin ne olacağını Kabataş Belediye Başkanımız Yakup Yılmaz’la konuşup belirleyeceğiz."(ORDU/DHA)

Etiketler futbol ordu