Pınar Altuğ'dan takipçisine tepki

Oyuncu Pınar Altuğ, Instagram'dan eşi ile çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Gelen bir yorum üzerine Altuğ tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafa bir takipçi "Yaw bu kadının oğlu ne ara bu kadar büyüdü? büyümüş de annesiyle fotoğraf da çektiriyor" yorumunu yaptı.

580dde6f18c773186094e3ab

Hürriyet'te yayınlanan habere göre, bu yoruma sinirlenen Pınar Altuğ, tepkisini şu sözlerle dile getirdi. “Eşim, hayat arkadaşım ve çocuğumun babası hakkında bu kadar hadsiz olup sonra da insan hatta erkek diye ortalıkta mı dolanıyorsunuz! Ne mutlu bize ki hayatımız ve evliliğimizle ilgili yapabildiğiniz tek yorum aramızdaki yaş farkı.”

GÜLBEN ERGEN DE POLEMİĞE GİRDİ

Daha önce de Gülben Ergen Instagram'da hayranları ile tartışmıştı. Forma girmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileri paylaşan Ergen'e takipçileri inanmamış, fotoğrafın Photoshop'lu olduğunu öne sürmüştü. Bunun üzerine Gülben Ergen, takipçileri ile tartışmaya başlamış, sanatçıya fotoğrafçısı Yılmaz Odabaşı da destek olmuştu.

gulben

Deniz Akkaya

AKKAYA TAKİPÇİSİNİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞTI

Eski model Deniz Akkaya da, Instagram hesabı üzerinden bir takipçisi ile yaşadığı kavga sonucu, kendisine hakarette bulunan takipçisinin fotoğrafını paylaşmıştı. Geçen sene meydana gelen olayda Deniz Akkaya, Instagram hesabından kendisine şaşı diyen bir kadın takipçisinin fotoğrafını paylaşıp altına, "Bu sabah sizlerle birini paylaşacağım. Sayfamda güzelliğini paylaşmaktan sakınca görmediğim bu hanımefendi dün gece ben uyurken fotoğrafımın altına benim şaşı olduğumu, eski halimin çok daha güzel olduğunu yazmış da yazmış. Ben de bu sevgi kokan cümleleri yazan güzelliğe bir girip baktım ve çok haklı bulduğum için epeyce içerledim ve dayanamayıp sizlerle paylaştım" notunu yazmıştı.

Bu hareket üzerine Akkaya, takipçileri tarafından sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.