Rüzgarın Kalbi neden gitti?

Fox TV'nin büyük umutlarla yayın hayatına başlayan dizisi Rüzgarın Kalbi yayından kaldırıldı. Dizinin oyuncusu sitem dolu bir not paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fox TV’de 20 Ağustos Cumartesi günü yayın hayatına başlayan ve başrollerinde Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal gibi isimlerin yer aldığı Rüzgarın Kalbi dizisi, 9'uncu bölümü ile ekranlara veda ediyor.

Daha önce cumartesi günleri yayınlanan dizinin geçen hafta yayın günü değişmiş ve pazartesi gününe alınmıştı. Bu değişiklikle beraber reytinglerde büyük düşüş yaşayan dizinin yayın hayatına son verildi.

Rüzgarın Kalbi dizisinin başrol oyuncusu Burak Serdar Şanal, karara ilişkin sosyal medya üzerinden sitem dolu sözler sarf etti. Şanal, paylaşımında şunları yazdı:

not

Hürriyet'te yer alan habere göre, başrollerinde Burak Serdar Şanal, Deniz Baysal, Cezmi Baskın, Ahmet Saraçoğlu, Başak Daşman gibi isimlerin yer aldığı; yapımcılığını Filmevi Yapım'ın, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’ın üstlendiği “Rüzgarın Kalbi”nin final bölümü 24 Ekim Pazartesi saat 20.00'de Fox Tv ekranlarında yayınlanacak.

Sette son durum: Bütün dizi işten atıldı!Sette son durum: Bütün dizi işten atıldı!