'Yoğun bakımda değil evde dinleniyor'

Kurtlar Vadisi Pusu'nun usta oyuncusu Kuzey Vargın’ın yoğun bakımda olduğu haberlerinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ünlülerin sağlık sorunlarıyla ilgili haberler paylaşan Onur Akay'ın Kuzey Vargın için attığı tweet'in doğru olmadığı ortaya çıktı. Vargın'ın damadı Barış Yamak, ünlü oyuncunun evinde dinlendiğini söyledi.

İKİ SENEDİR TEDAVİ GÖRÜYOR

Milliyet'ten Sercan Kısmet'in haberine göre Akay, iki sene önce Parkinson hastalığı nedeniyle zaman zaman bilinç kaybı yaşayan 76 yaşındaki Kuzey Vargın için Akay, “Marmaris’te yoğun bakıma kaldırıldı ve yaşam mücadelesi veriyor” yazdı.

Kısa sürede yayılan haberin ardından oyuncunun damadı Barış Yamak, söylentileri yalanladı. Yamak, “Haber kesinlikle doğru değil. İki yıldır hastalığıyla ilgili sorunlar var ama evinde dinleniyor. Haberi gördükten sonra babamla konuştum. Babam, ‘Beni bir türlü öldüremediler’ diye espri yaptı. Eşim Tuğçe dokuz aylık hamile... Ya haberi internet sitelerinden görseydi ne olacaktı?” diyerek sitem etti.

HATA YAPTIĞINI SÖYLEDİ

Akay ise, “Paylaşımlarına güvendiğim meslektaşım Nihal Arda, Kuzey Vargın’ı hastanede ziyaret ettiğini ve yaşam savaşı verdiğini Facebook’tan paylaştı. Bende sayfama yazarak dua istedim. İlk defa bir haberi araştırmadan yazdım. Büyük bir hata yaptım. Kuzey Bey’den, ailesinden ve tüm hayranlarından özür dilerim” dedi.