Hastaneye kaldırılan Filiz Akın, sağlık durumunu açıkladı: İyiye gidiyor

Türk sinemasının usta isimlerinden biri olan Filiz Akın, sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 10 Kasım'da şiddetli öksürük, ateş yükselmesi, Covid-19 benzeri şikayetlerle hastaneye yatmak zorunda kaldığını duyuran oyuncu Filiz Akın, son sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Biraz daha ilaç alacağım ama daha iyiye gidiyor" dedi.

Filiz Akın, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"10 Kasım'da şiddetli öksürük, ateş yükselmesi, Covid-19 benzeri şikayetlerle hastanede o gece yatmak zorunda kaldım. Ertesi gün tedaviye harfiyen evde devam etme şartıyla çıktık. İnşallah bugün kontrollerde ‘İyileşme yolundasınız’ derler."

Oyuncu sözlerine, "Öyle de oldu.... Biraz daha ilaç alacağım ama daha iyiye gidiyor. Hiç endişe edecek bir durum yok. Tüm iyilik dilekleriniz ve ilginize çok teşekkür ederim. Bana moral oldunuz" ifadelerini kullandı. 

Oyuncu Filiz Akın, sol kulağının üst tarafındaki kanserli doku ve ses tellerinde yaşadığı sorunların ardından çok sayıda ameliyat olmuştu. 

Etiketler filiz akın tedavi