Hasan Can Kaya'dan depremzede çocuklara yardım

Hasan Can Kaya, 'Konuşanlar' ekibiyle birlikte 10 depremzede çocuğun hayat boyu eğitim masrafını üstlendiklerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Maraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki ve 10 ilde yıkıma yol açan depremlerde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Exxen'de yayınlanan 'Konuşanlar' programı ile tanınan Hasan Can Kaya, 'Konuşanlar' bilet gelirlerinin uzun süre depremzedelere aktarılacağını ve 10 depremzede çocuğun hayat boyu eğitim masrafını üstlendiklerini duyurdu. 

AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent, deprem sonrası afet bölgesindeki ihtiyaçlar için kullanılmak üzere Hasan Can Kaya tarafından 250 bin TL bağış yapıldığını açıklamıştı. Levent'in tweet'ini alıntılayan Kaya, "Arkadaşlar gün birlik günüdür. Bu ve bunun gibi bağışlar haricinde, 10 depremzede çocuğun hayat boyu eğitim masrafını üstlendik. Ayrıca Konuşanlar'daki bağışların ve bilet gelirlerinin tamamı uzun bir süre sadece deprem yakınlarına aktarılacaktır" açıklamasını yaptı.

Sosyal medyada bir paylaşım daha yapan Kaya, "Ek olarak Konuşanlar teknik ekibinden arkadaşlarımız ilk günden beri sahada depremzede yakınlarına destek olmaktadır. Yaralananlar da, yarayı sarmaya çalışanlar da bizdendir" ifadelerini kullandı.