Hasan Arat açıkladı: Feyyaz Uçar yönetime girdi

Beşiktaş'ta başkanlık seçimi öncesi adaylardan Hasan Arat kazanırsa yönetim kadrosunda Beşiktaş'ın eski futbolcusu Feyyaz Uçar'ın da yer alacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş'ta 3 Aralık'ta geçekleşecek olağanüstü kongreye az bir zaman kala başkan adaylarından Hasan Arat yönetim kurulu listesiyle ilgili açıklama yaptı.

Arat, Twitter'dan yaptığı açıklamada seçimi kazanırsa Beşiktaş'ın eski futbolcusu Feyyaz Uçar'ın yönetimde yer alacağını açıkladı.

Arat'ın sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle: "Değerli Beşiktaşlılar, Yönetimimizde yer alacak çok önemli bir ismi bugün sizlerle paylaşmak istiyorum: FEYYAZ UÇAR Ligde Beşiktaş formasını giydiği 320 maçta rakip kalelere attığı 170 golle 'Beşiktaş tarihinin en golcü futbolcusu' ünvanına sahip olan Feyyaz Uçar, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Divan Kurulu üyesi, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü 'futbol ihtisas' mezunu. Evli ve iki çocuk babası olan Uçar, İngilizce, Fransızca ve İtalyanca biliyor. Beşiktaşımız için çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum." (HABER MERKEZİ)