Hande Erçel iddialara yanıt verdi: Artık beni salın

Oyuncu Hande Erçel, Hakan Sabancı ile bu yaz evleneceği iddialarına, "Böyle şeyler kısmet. Böyle bir karar alsak neden saklayalım? Olsa bizden duyarsınız" diyerek yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son olarak 'Bambaşka Biri' adlı dizide yer alan oyuncu Hande Erçel, Hakan Sabancı ile bu yaz evleneceği iddialarına yanıt verdi. Erçel, Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Ali Eyüboğlu'nun sunduğu 'Aramızda Kalmasın' programına konuştu. 

Müge Dağıstanlı Erdoğan, "Hande Erçel ilk defa bu kadar detaylı ve uzun konuştu" diyerek, Erçel'in röportajını ekranlara getirdi.

'BUNLARI HAK ETTİĞİMİ DÜŞÜNMÜYORUM'

Erçel, şu ifadeleri kullandı:

"Üzerimde çok farklı bir durum var. Her konuda hedef gösteriliyorum. Hem oyunculukta, hem özel hayatımda... Sebebini bilmiyorum, artık bundan çok yoruldum. Kaç yıldır bu sektördeyim, bir emeğim var ortada. Severek yapıyorum bu mesleği. Bu eleştirilerin bir kısmı beni üzüyor, bir kısmı ise umurumda olmuyor. Bunları hak ettiğimi düşünmüyorum. Eski halimin sürekli konuşulması çok küçük yaştan beri göz önünde olduğum için. Eskiden üzülüyordum ama artık alıştım. Normal geliyor. İnsanlar konuşmak istiyor, konuşuyor. Ben çok kendi halinde, kendi dünyasında yaşayan bir insanım. Artık beni salın!"

'BÖYLE BİR KARAR ALSAK NEDEN SAKLAYALIM?'

Evlilik iddialarını yalanlayan Erçel, "Hakan ile Bali tatilimiz çok güzel geçti, keyifliydi. Benim rahatsız olduğum şey şu; evlilik gibi şeyler özel durumlar. Böyle şeyler kısmet. Böyle bir karar alsak neden saklayalım? Olsa bizden duyarsınız. Şu an her şey çok güzel gidiyor. Evlilik olmak zorunda da değil. Daha çok erken bunları konuşmak için. Çok güzel bir ilişki yaşıyoruz" diye konuştu.