Haluk Levent, Kültür Yolu Festivali’nde: Demek ki bir şeyler aşılmış

Adana’da Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde sahneye çıkan Haluk Levent, “Ben buradaysam, dinleyicilerim buradaysa, diğer günler diğer sanatçı arkadaşlarımız buradaysa demek ki bir şeyler aşılmış” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Haluk Levent, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin üçüncü gecesinde Adana’nın en büyük alanına sahip Adana Merkez’de konser verdi. Seyircilerin konser alanına sığmadığı gecede Haluk Levent, bu ilgiye karşılık vererek, sahneden indi ve seyircilerin arasına girerek, şarkılarını onlarla söyledi.

Çocukluk yıllarını Adana’da geçiren Haluk Levent, şehri selamlayarak anılarını anlattı, Adana’nın kendisi için ne kadar özel ve anlamlı olduğundan söz etti.

Sahneye çıkmadan önce verdiği mini söyleşide, Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin ülkemizin kültür ve sanat dünyasına önemli bir katkı sunduğunu söyleyerek, “Ben buradaysam, dinleyicilerim buradaysa, diğer günler diğer sanatçı arkadaşlarımız buradaysa, dinleyicileri geliyorsa, bu sadece bir konser gibi gözüküyor olabilir ama Türkiye’nin her tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin ismini duyuyoruz. Diğer sanatçı arkadaşlarımız da biz de olacağız festivalde diyor. Ben de sahne almaktan dolayı şanslı hissediyorum. Demek ki bir şeyler aşılmış…”

Haluk Levent portakal çiçeği kokusunda bu festivalin yapılmasında daha güzel ve özel bir şeyin olmadığını vurguladı, “Dünyada böyle nefis bir iklim yok, koku yok” dedi.