Haluk Levent duyurdu: Ahbap'ın yaptığı 12 okul teslim edildi

Haluk Levent, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde prefabrik olarak yaptırılan Gölbaşı Anadolu Lisesi ve Atatürk Ortaokulu'nun bu sabah hizmete girdiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Müzisyen ve Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, deprem bölgesinde yaptırdıkları 12 okulu Milli Eğitim'e teslim ettiklerini duyurdu. Adıyaman Gölbaşı'nda tamamlanan iki okulda bugün tören düzenlendi.

Törende konuşan Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, ilçeyi eski günlerine kavuşturmanın çabası içinde olduklarını söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir ise ilçeye 200 konteyner ve 4 okul yaptıran Haluk Levent ve Ahbap Derneği ekibine teşekkür etti.

'SIRADA BİN 300 ÇELİK KONUT VAR'

Haluk Levent de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, depremin ardından toplamda 12 okulu teslim ettiklerini belirtti. Sırada bin 300 adet çelik konut olduğunu belirten Levent, "Ve 12 okul teslim edildi. Adıyaman'da bugün açtığımız okullar: Eskisaray Anaokulu, Yunus Emre İlkokulu, Emniyet Ortaokulu, Halk Eğitim Müd.Derslikleri, Atatürk Ortaokulu, Gölbaşı Anadolu Lisesi. Sırada 1300 adet çelik konut var. Hepsini en yakın zamanda bitirip teslim edeceğiz" dedi.