Haftanın en çok izlenen dizileri: 'Benim Güzel Ailem' ilk sırada

20-26 Ağustos haftasının reyting rakamları açıklandı. "Benim Güzel Ailem" birinci sıradaki yerini korurken, "Veda Mektubu" ikinci, "Kendi Düşen Ağlamaz" üçüncü sırada yer aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Televizyonda 20-26 Ağustos haftasının en çok izlenen dizileri belli oldu. Geçen hafta da 1'inci sırada olan 'Benim Güzel Ailem' bu hafta da birinciliğini sürdürdü. 

Box Office Türkiye'nin haberine göre, Burak Sakar'ın derlediği prime time 20+ABC1 reyting listesine göre, 'Veda Mektubu' final bölümüyle ikinci sırada yer aldı. "Veda Mektubu" yayınlandığı 24 bölümde 2,93 reyting ortalaması elde etti. Yaz sezonunda iki haftayı birinci sırada tamamlayan 'Kendi Düşen Ağlamaz' haftayı üçüncü sırada tamamladı. 

'Veda Mektubu' dışında, Fox TV'nin yaz sezonunda başlayan 'Kısmet' dizisi, 10'uncu bölümüyle ekranlara veda ederken ortalama reytingi 2,36 olarak kaydedildi. 

YALNIZCA 3 DİZİ REYTİNGİNİ ARTIRDI

Yaz sezonunda ekranlara gelen dizilerin düşüş trendi devam etti. Yayınlanan 11 dizi arasında yalnızca 'Ruhun Duymaz', 'Maviye Sürgün' ve 'Veda Mektubu' reytingini artırırken 3 reyting sınırını aşan bir dizi bulunmuyor. 

TV8'in yedi haftadır süren artış trendi MasterChef'in pazartesi ve çarşamba yayınlarındaki düşüşleri nedeniyle sona erdi. Bununla birlikte program salı günü 5,85 reytingle sezonun en yüksek seviyesine ulaştı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)