Hafta boyunca etkinliklere katılan Çivril Belediye Başkanı koronaya yakalandı

Denizli’nin Çivril ilçesi Belediye Başkanı Niyazi Vural korona virüsüne yakalandı. Hafta boyunca ilçede çeşitli aktivitelere katılan Vural, 4 gün önce Denizli AK Parti Milletvekili Cahit Özkan ile mahalle ziyareti gerçekleştirmişti.

Google Haberlere Abone ol

Ayhan Çimendağ

DENİZLİ- Korona virüsü vakalarının artmaya devam ettiği Denizli’de son olarak Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’un testi pozitif çıktı. Belediyede çalışan sekreterinin korona virüsüne yakalanması üzerine test yaptıran Vural, sonucunun pozitif çıkmasının ardında evinde karantinaya alındı.

İlçede hafta boyunca çeşitli etkinliklerde bulunan Belediye Başkanı Vural, 4 gün önce Denizli AK Parti Milletvekili Cahit Özkan ile Kıralan Mahallesi'ni ziyaret etmişti. Hafta başında Çivril’de bir işletmenin açılış törenine giden Vural, Salı günü ise Gümüşsu ve Beydilli mahallelerini ziyaret etmişti.

 

BELEDİYE PERSONELİNE TEST

Sekreter ve Belediye Başkanı Niyazi Vural'ın arka arkaya pozitif çıkmasının ardından belediyede çalışan personellere de test yapıldı. Dün öğle saatlerinden itibaren Başkanlık katında çalışan personellere tedbir amaçlı olarak izin verilirken ilçede önlemler de artırıldı.