Hacısalihoğlu, Başkanlığa aday olduğunu açıkladı

Trabzonspor'da 2 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek Divan Kurulu Başkanlığı'na eski Kulüp Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu aday oldu.

Google Haberlere Abone ol

TRABZON - Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde yönetiminde yer alacak isimlerle adaylığını açıklayan Hacısalihoğlu, yöneticilik döneminde önceliğinin her zaman Trabzonspor'un çıkarlarından taviz vermemek olduğunu söyledi.

Kulübe hizmete Divan Başkanı olarak devam etmek istediğini dile getiren Hacısalihoğlu, "Divan Başkanlığı yarışı bugüne kadar nasıl camiamıza yaraşır biçimde herhangi bir tatsızlığa neden olmadan geçmiş ise sonucuyla da tarafların kulüp sevgisini ön plana çıkaracağından, bütünlüğü korumaya devam edeceğinden kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

'BÜTÜNLÜĞÜN ENERJİSİYLE TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUĞU ANADOLU'YA TAŞIDI

Trabzonspor'un büyük camiaların birlikteliğinden doğduğunu ifade eden Hacısalihoğlu, "Kırmızı-beyazdan bordo-maviye geçişte yaşanan tartışmalı gelişmelerde bile camianın birlik beraberliği bozulmamış, herkes bir şekilde elini taşın altına koyarak destek vermiştir. Sonrasında içinden çıkan değerlerin özveriyle çalışmaları ve katkılarıyla bugüne kadar gelmiştir. Bu bütünlüğün oluşturduğu enerjiyle lig şampiyonluğu tarihte ilk kez İstanbul tekelinden kurtarılıp Anadolu’ya taşınmıştır" diye konuştu.

Hacısalihoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu büyük mirastır bütünlüğümüzü sağlayan. O nedenle seçim süreci bu güne kadar Trabzonspor’a yaraşır biçimde geçmiştir. İnaniyorum ki tarafları bir araya getiren, kulübe ilk gündeki heyecanıyla katkı sağlayan bir şekilde de sonuçlanacaktır.

Divan Kurulu’nun saygı değer üyeleri görev verdiklerinde, camiayı her daim en iyi şekilde temsil edecek, yönetimle uyum içinde çalışacak, elimizi taşın altına koymamız istendiğinde gerekeni yapacak ve yanlışlarını gördüğümüzde uyaracağımızdan emin olabilirler."

2 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek Trabzonspor Divan Kurulu seçimleri için Hacısalihoğlu'nun dışında Emin Kahraman ve Mahmut Ören aday oldu.

(SPOR SERVİSİ)