Güngören'de kahvehaneye silahlı saldırı: 2 ölü, 2'si ağır 4 yaralı

Güngören'de bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıya içeriden karşılık verildi. Çıkan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 2'si ağır 4 kişi ağır yaralandı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Güngören'de bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırı, içeriden de karşılık verilmesiyle silahlı çatışmaya dönüştü. İki kişinin hayatını kaybettiği çatışmada 4 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

DHA'nın haberine göre olay, 18.00 sıralarında Merkez Mahallesi'nde bulunan bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre kahvehaneye gelen bir grup silahlarla rastgele ateş etmeye başladı. Kahvehanede bulunanların da karşılık vermesi üzerine silahlı çatışma çıktı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çıkan çatışmada yoldan geçen 59 yaşındaki Servet Aytaş ve Burak Kan hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından bir kişi gözaltına alınarak ekip otosuna bindirildi. (HABER MERKEZİ)