AİHM Başkanı Spano'nun Mardin fotoğrafını paylaşıp sildiler

AİHM Başkanı Spano, Mardin'i ziyaret etti.  AK Parti Kadın Kolları Mardin İl Başkanlığı ziyarete ilişkin fotoğraf paylaştı. Sosyal medyada eleştiriler yükselen paylaşım daha sonra kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mardin'i ziyaret eden Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Başkanı Robert Spano'nun fotoğrafını paylaşan AK Parti Kadın Kolları Mardin İl Başkanlığı, bir süre sonra paylaşımı kaldırdı.

Kentte sadece Anadolu Ajansı’nın (AA) basın akreditasyon listesine alındığı programla ilgili AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Spano ile program sonrası çekilen fotoğraflara yer verildi. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “23. Dönem milletvekilimiz Sn Cüneyt yüksel, Kız kardeşi ve Avrupa insan hakları mahkemesinde yargıç olan Sn Saadet yüksel ve Avrupa insan hakları mahkemesi başkanı Robert Spano Sn Valimiz Mahmut Demirtaş ve il başkanımız Esengül Aydın Sancar ile program sonrası.”

Birçok sosyal medya kullanıcısı, yapılan paylaşımı alıntılayarak, AİHM Başkanı Spano’ya ironik tepkiler gösterdi.

Spano’nun Mardin’deki temasları sırasında Mardin Valisi ile Mardin Büyükşehir Belediyesi kayyımı Mahmut Demirtaş’a yaptığı ziyaretin ardından valiliğin düzenlediği programlara AKP'li yöneticiler de katıldı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafı daha sonra sildi. (HABER MERKEZİ)

.

Etiketler Mardin aihm spano