Avukat Seda Tanrıkulu Kaya haberi olmadan AK Parti'ye üye yapılmış

Avukat Seda Tanrıkulu Kaya, haberi dahi olmadan AK Parti'ye üye yapıldığını belirterek, sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - E-devlet kayıtları üzerinden seçmenlerin haber şekilde iktidar partisine üye yapılması örneklerine bir yenisi daha eklendi. Avukat Seda Tanrıkulu Kaya, e-devlet kayıtlarına göre 2013/2 dönem AK Parti'nin aktif üyesi göründüğünü belirterek, "Ben eğer bir partiye üyelik yapacaksam bu HDP olur" dedi.

Avukat Kaya, söz konusu dönemde AK Parti Diyarbakır İl Başkanı olan Aydın Altaç hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Kaya, konuya ilişkin sosyal medya hesabından şu paylaşımları yaptı:

-İznim ve bilgim olmadan beni Diyarbakır Kayapınar teşkilatı üyesi yapmışsınız. O dönemin Kayapınar ilçe başkanı Ali Kırsaçlı (günümüzde AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı) hakkında da suç duyurusunda bulunacağım...

-Tayyip Erdoğan, genel başkanı olduğunuz partinin Diyarbakır teşkilatı, benim iznim ve bilgim olmadan partinize üyeliğimi yapmış! E-devlette görünce şok geçirdim! Partiniz teşkilatı hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Söyleyecek bir şeyiniz var mı?

(HABER MERKEZİ)