Ziya Selçuk: Tedbirleri aldık, çocuklarımız yalnızca sınavlarına odaklansın

LGS sınavında korona virüsüne yönelik tedbirler alındığını söyleyen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Önceliğimiz öğrencilerimizin, öğretmenlerimiz ve velilerimizin sağlığıdır. Rahat olsunlar, çocuklarımız yalnızca sınavlarına odaklansın" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 20 Haziran'da Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı hazırlıklarıyla ilgili olarak 81 ilin milli eğitim müdürü görüştü.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıya Bakan Yardımcısı Mahmut Özer ve genel müdürler de katıldı. İl müdürlerinden hazırlıklarla hakkında bilgi alan Ziya Selçuk, bugüne kadar verdikleri emekler için müdürlere teşekkür etti.

Korona virüsü (Covid-19) salgınına yönelik tedbirlerin alındığını ve sınav günü titizlikle uygulanacağını belirten Selçuk, "Bu yıl sınav, geçtiğimiz yıllardakinin ötesinde çok çok özel bir takip gerektiriyor. Önceliğimiz öğrencilerimizin, öğretmenlerimiz ve velilerimizin sağlığıdır. Rahat olsunlar, çocuklarımız yalnızca sınavlarına odaklansın. Onlardan tek ricamız sağlımız için belirlediğimiz kurallara hassasiyetle uymalarıdır" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)