Vali Karaoğlu: Seyahat belgesi olmayanlar şehre sokulmadan geri gönderilecek

Antalya'nın aralarında olduğu 7 ilde giriş çıkış yasağının sona ermesinden sonra açıklama yapan Antalya Valisi Münir Karaoğlu, yasağın devam ettiği illerden seyahat belgesi olmadan gelenlerin şehre alınmadan geri gönderileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü salgınına yönelik tedbirler kapsamında giriş çıkış yasağı uygulanan il sayısı 31'den 24'de düşürüldü. Bu gece itibariyle Aydın, Antalya, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla'da yasak sona erdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Antalya Valisi Münir Karaoğlu, "Korona mücadelemizdeki pozitif durum dolayısıyla, bu yedi şehir arasında Antalya'mız da var. Seyahat kısıtı devam eden 24 vilayetten S Belgesi olmadan gelenler, kontrol noktalarımızda tespit edilirse, haklarında idari işlem yapılacak ve şehre sokulmadan geri gönderileceklerdir" ifadelerini kullandı.

Antalyalılara teşekkür eden Karaoğlu, "Titizlikle yürüttüğümüz mücadelenin meyvesi olarak, sizlerin de desteğiyle, ülkemizde normalleşmenin başladığı öncü şehirlerden biri olduk" dedi. (HABER MERKEZİ)