Hakan Atilla'nın temyiz duruşması 21 Ekim'de

ABD'de 32 ay tutukluluğun ardından Türkiye'ye gelen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla hakkında avukatı açıklama yaptı. Atilla'nın avukatı Halil Uzun temyiz duruşmasının 21 Ekim'de görüleceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın avukatı Halil Uzun, Atilla'nın Türkiye'ye dönmesinin ardından müvekkili hakkındaki suçlamaların düşürülmesi ve suçsuz olduğunun ispatlanması için bir üst mahkemeye yapılan temyiz başvurusu ve sürece ilişkin açıklama yaptı. Uzun temyiz duruşmasının 21 Ekim'de görüleceğini söyledi.

Uzun, temyiz sürecine ilişkin şunları söyledi:

''Temyiz aşamasında bulunan yargı süreci devam ediyor ve müvekkilim temyiz mahkemesinin mahkumiyet hükmünü bozacağı ümidini taşıyor. Temyiz mahkemesi, Mehmet Hakan Atilla hakkındaki davanın ilk duruşmasının 21 Ekim'de başlayan hafta yapılacağını belirledi.''

Uzun, Atilla'nın temyiz duruşmasında avukatları tarafından temsil edileceğini dile getirerek, bu duruşmanın ardından başka bir duruşma yapılmayacağını ve mahkemenin kararının bekleneceğini anlattı. (NEW YORK/AA)