Selvi: Erdoğan yanına Yıldırım'ı da alacak

Hürriyet gazetesinin iktidara yakın yazarlarından Abdülkadir Selvi, İstanbul seçimlerine dört gün kala Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yoğun bir şekilde sahaya inmesi kararı alındığını yazdı. Selvi, AK Parti'nin belediye başkanı adayı içinse, "Programın ikinci ayağında ise Binali Yıldırım yer alıyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hürriyet gazetesinin iktidara yakın yazarlarından Abdülkadir Selvi, Ekrem İmamoğlu'nun kazanması sonrası İstanbul'da 23 Haziran'da tekrarlanacak belediye seçimlerine günler kala, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 'sahaya çıktığını' yazdı. Selvi'nin yazısında, AK Parti'nin belediye başkanı adayı için "Bu programın ikinci ayağında ise Binali Yıldırım yer alıyor" sözleri dikkat çekti.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda önceki gün Erdoğan’ın başkanlığında kapsamlı bir toplantı yapıldığını aktaran Selvi, partinin seçim kampanyasını Erdoğan yerine Yıldırım üzerine inşa etme taktiğinden vazgeçtiğini belirtti. Erdoğan'ın dört ilçede açılışlara katılıp meydan konuşması yapacağını, 10’a yakın ilçede partililere otobüsten sesleneceğini ve 'İstanbul’un Anadolu yakası ve Avrupa yakası eşit olmak üzere 15-20 yerde selamlama yapacağını' yazıp, partinin adayı hakkında da şu ifadeleri kullandı:

"Bu programın ikinci ayağında ise Binali Yıldırım yer alıyor. Erdoğan’ın gidemeyeceği Ümraniye, Kâğıthane ve Eyüp başta olmak üzere bazı ilçeleri ise Binali Yıldırım ziyaret edip otobüs üstünde selamlama turu yapacak." (HABER MERKEZİ)