Erdoğan: Kimse bu ülkede darbe yapamaz

Yassıada'yı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimse bu ülkede darbe yapamaz. Bütün mesele bizim güç kazanmamızdır" dedi. Erdoğan, Sivriada'ya amfi tiyatro yapılmasından da bahsetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" adıyla yeniden düzenlenen Yassıada'yı ziyaret ederek çalışmalar konusunda bilgi aldı. Erdoğan, torunları Emine Mahinur Albayrak ve Ahmet Akif Albayrak ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Büyük Çamlıca Camisi'ndeki programının ardından helikopterle Yassıada'ya geçen Erdoğan, dönemin Başbakanı Adnan Menderes ve arkadaşlarının idam kararının alındığı Yassıada'da yapımı devam eden kongre ve sergi alanlarını gezdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yassıada'da damadıHazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve torunlarıyla fotoğraf çektirdi. Fotoğraf: AA

Erdoğan daha sonra gazetecilerle sohbet etti. Erdoğan şunları söyledi:

SİVRİADA'YA AMFİ TİYATRO PLANI

"Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın yıl sonu itibariyle açılışını yapacağız. Sivriada'da amfi tiyatro yapabilirsek süper bir şey olur. Sivriada'yı da cazibe merkezi haline getirebileceğimize inanıyorum. Kimse bu ülkede darbe yapamaz. Bütün mesele bizim güç kazanmamızdır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaretinde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Çiğdem Karaaslan ve Mahir Ünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, AK Parti Ankara Milletvekili Mücahit Arslan ile bazı gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenleri eşlik etti. (HABER MERKEZİ)