Bayraklı'da 1 Mayıs kutlaması

1 Mayıs Bayraklı'da da coşkuyla kutlandı. İşçiler, Belediye Başkanı Serdar Sandal ile halay çekti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Bayraklı'da da belediye işçilerinin katılımı ile kutlandı.  Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da işçilerin yanında yer aldı.

Sandal, belediye içinde aile olarak birlik olup, iyi günde, kötü günde dayanışma içinde olacaklarını ve haksızlıklara karşı hep birlikte mücadele edeceklerini söyledi. İzinler, mesai ücretleri ve belediye çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Başkan Sandal, değişikliklerin süreceğini ifade ederek, "Ben herkese eşit mesafedeyim ve emekçilerimizle sonuna kadar birlikteyim" dedi.

Bayraklı Belediyesi Fen İşleri şantiyesindeki kutlamaya Başkan Sandal'ın yanı sıra, CHP Bayraklı ilçe Başkanı Cemalettin Alper, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve işçiler katıldı. Davullu zurnalı kutlamada Başkan Sandal'da işçilerle birlikte halay çekti.

Konuşmasında, topluma karşı sorumluluklarının olduğunu ve kendilerine topluma hizmet etme görevinin verildiğini belirten Başkan Sandal, "İki görevim var: bir; burayı liyakat esasına göre düzenleyip, herkesin hakkının, hukukunun savunulduğu, kente hizmet eden bir belediye. İki; bütün personeliyle birlikte başkan dahil, vatandaşın hizmetinde olan bir belediye anlayışı. Bugün bizim en anlamlı günümüz. En güzel bayramımız. Her nedense her 1 Mayıs'ta benim ruhum farklı dalgalanır. Yüreğim başka bir coşkuyla dolar. Herhalde genetiğimizde, ruhumuzda var. Emekten, işçiden, barıştan yana olmak, bizim yaşam felsefemiz. O yüzden bu güzel gününüzü, onurlu gününüzü, mücadele gününüzü yürekten kutluyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)