Halit Çelenk Hukuk Ödüllerini kazananlar belli oldu

Halit Çelenk Hukuk Ödülü, Kasım Akbaş'ın "Sınıf Mücadelesi ve Hukuk" ve Ezgi Nur Türkoğlu'nun "Türk Hukukunda Yeni Bir Özelleştirme Yöntemi-Türk Varlık Fonu" isimli eserlerine verildi. Ödül töreni, 5 Mayıs'ta Ankara'da yapılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Halit Çelenk 2019 Hukuk Ödüllerini kazananlar belli oldu. Ödül Seçici Kurulu, Halit Çelenk Hukuk Ödülü'ne Kasım Akbaş'ın "Sınıf Mücadelesi ve Hukuk" ve Ezgi Nur Türkoğlu'nun "Türk Hukukunda Yeni Bir Özelleştirme Yöntemi-Türk Varlık Fonu" isimli eserleri layık buldu.

Akademik Destek Ödülü, Yusuf Ziya Kınacı’ya ait "Kapitalizmde Ekonomi-Dışı Zorun Somutluklarından Biri Olarak Ceza Siyaseti" adlı teze verildi.

Seçici Kurul Özel Ödülü ise Hüreyye Özdemir'in "Asker 'Hazır Ol' Deyince- 12 Eylül 1980 Döneminde Sansür Ve Oto-Sansür", Ozan Özgür'ün "Gecenin Kapıları" ve Şerafettin Kaya'nın "Diyarbakır’da İşkence" adlı kitaplarına verildi.

Ödül töreni, Halit Çelenk’in vefat yıl dönümü olan 5 Mayıs, saat 17.00'de yapılacak. Tören, Ankara'da bulunan Türkiye Barolar Birliği Av. Özdemir Özok Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. (HABER MERKEZİ)